Al sinds mijn kinderjaren heb ik een obsessie voor het medium radio. Op de leeftijd van 15 jaar ben ik in contact gekomen met Lokale Radio Digitaal FM uit Arendonk (België). Hier heb ik me in het begin erg gericht op het technische deel van radiomaken alvorens ik daar ook diverse programma’s presenteerde. De interesse voor de techniek achter het station is me altijd bij gebleven. Ik vond ook erg jammer dat het station op den duur stopte. Zelf was ik destijds nog (te) jong om zelf radio te gaan maken, echter wist ik wel zeker dat dit in de toekomst ik wel iets zou gaan doen met radio.

In de jaren daarna ben ik mijn complete cd collectie gaan digitaliseren, aangezien ik deze wilde gaan gebruiken om uiteindelijk mijn eigen station op te zetten. Tijdens het digitaliseren van alle muziek ben ik ook gaan zoeken naar software en tevens alle apparatuur die (als basis) erbij komt kijken om een internet radiostation op te zetten.

Op dit moment is het af en toe mogelijk om via deze website te luisteren naar test uitzendingen, echter zijn dit puur test uitzendingen en zal te zijner tijd officieel aangekondigd worden al het station daadwerkelijk 24/7 te beluisteren zal zijn zonder enige experimenten.